Sommarjobb sökes

Finns det någon i detta avlånga land som vill anställa världens snällaste kille. Han är min prins, min son, 17 år och ordentlig. Kan tänka sig att jobba med det mesta. Trevlig och social... Skriv gärna en kommentar om du vet någon som behöver hjälp. Barnvakt fungerar också.....

image22

En månad kvar

En månad kvar till jag åker til Malaga... Längtar som attan efter solen. Och all den goda maten som vi äter.. och poolen..... och havet...... och ölen...... och shoppingen....och ALLT.

Bloggtorka

Vet att jag inte varit inne på länge. Finns inte så mycket att diskutera i detta läget. Är hiskeligt glad att jag har mina vänner omkring mig och att solen skiner på himlen. Tittar just nu på film, High school musical 2 med äldsta sonen.
Bååde han och jag snorar ikapp. Värsta förkylningen. Kan den inte ge med sig???


Ommöblering igen

Idag åker den ut. Bäddfåtöljen alltså. Den får åka hem till sin förre ägare.  Yngste sonen möblerar om i rummet igen.... Ska bli mys-tema tydligen med saccosäckar och annat coolt...

Massage

Guds gåva till människan. Har precis fått en helkroppsmassage av Karin. Tack, du är bäst och kommer att lyckas jättebra den dag du börjar praktisera på egen hand. Nu tillhör ju jag den sorten som är ganska bortskämd med massage. Jag får gå på massage via jobbet 2 ggr i månaden. Det enda jag behöver göra är att jobba igen tiden.
Hur har du det på ditt jobb? Får ni massage/Har ni möjlighet till massage? Skriv gärna en kommentar hur du har det.


Körslaget

Japp, klockan 8 sitter jag bänkad framför TV:n och tittar på Körslaget på TV4. Jag gillar ju rock,  så Team Caans från Mora och Team Brolle från Boden  ligger mig nära hjärtat. Vad tycker du? Tittar du också på detta program?
Eller har du ett annat favorit program som du tittar på just nu??

Trött

Nyss hemkommen från 2 kalas efter varandra. Hoppas att födelsedagsbarnen vart glada över all uppvaktning och presenter. Lite trött och funderar på att slänga mig i bingen en stund i väntan på att klockan skall bli 8. Det är ändå ingen som vill göra något med mig just nu. Får väl vänta tills det blir TV-dags.. för då kommer ...........

Bloggstress

I Aftonbladet i kväll skriver man en del om Bloggstress "Bloggstressen som kan döda" Är det farligt för hälsan att blogga? Ja, vad säger ni?? Känner ni er stressade med att blogga? Skriv gärna en kommentar. Själv bloggar jag bara när jag har tid över. Är ingen tävlingsmänniska som måste vara bäst i allt. Lagom duger bra och håller oftast  bäst i längden.. Bättre att vänta med att skriva något bra istället för att inte vara intressant alls.... eller ?? Är jag helt fel ute?


Sara 10 år - Veckans hit

Kunde ju inte låta bli att titta på Talanggalan i kväll. Satt mest och strötittade faktiskt ända tills denna lilla tjej kom. Hon sjöng rakt in i själen. Amy Diamond släng dig i väggen. Go Sara. Hoppas att du klarar dig långt i finalen.


T-centralen en fredag em

Idag var jag på T-centralen. Shit va mycket folk det är där iallafall. Och alla är förväntansfulla på nåt sätt. Inför en resa, inför en date (kanske en blind-date), alla som hänger vid ringen.Tänk att jag arbetade här för mindre än 10 år sedan och stortrivdes i röran. Visst fanns det inte så mycket restauranger och cafeer och internetställen då men mycket folk var det då också. Fredag - resdag för många. Hur har alla råd nu när SJ höjer priserna på biljetterna?
Men håll med om att det är ganska mysigt att åka tåg iallafall.. Jag saknar nog min gamla arbetsgivare lite. 16 år kan man ju inte liksom bara radera. Alla mina sköna arbetskompisar och allt partajande.... najs...Nog med sentimentalitet.

FLYTTA PÅ ER!!!

Tänk att det spelar inte någon roll vad man åker, t-bana eller pendeltåg. Överallt finns ni. Stressade människor som tror att dörrarna öppnas och stängs om 10 sek. Alla skall ni kliva på genast, finns ingen tid att tappa. Måste ha bästa platsen innan nån annan tar den. MEN FÖR GUDS SKULL; kliv undan när tåget stannar, släpp av oss som skall av tåget innan ni tränger er på. Vi har ju också tider att passa och ni STÅR I VÄGEN!!!!!!. Om ni flyttar på er så att vi kommer fram blir det lättare för er att komma på  tågen och förhoppningsvis är alla nöjda. Ja så gott som iallafall.

tack för ordet

Ingela

Det som gömts i snö kommer upp i tö

Tänk va märkligt livet kan vara egentligen. Jag går ofta på promenader och ser både det ena och det andra ligga skräpande på marken. Det värsta jag sett var detta
    STÖRSSTA skräpet nånsin alltså........ eller skall det fungera som någon slags utegrill???

Bara för att folk inte skall fundera på var de skall slänga mindre skräp än ovan så tänkte jag mig en blixtsnabb introduktionskurs i bilder om hur en papperkorg kan se ut
            så här gör man INTE!!!!

Bästa låten just nu Jason Mraz I´m yours


Kommer säkert att bli en sommarplåga men va faann. jag blir underbart glad av denna låt.


Radon i huset

Var på ett informationsmöte om att vi radon i huset. Värdet var inte skyhögt men värt att tänka på. Nu gäller det att vädra ordenligt. På mötet var det en kille som studerat radon och sa att en rökares lungor mår sämre än att bo i ett radonhaltigt hus.. Det gäller bara att vädra bort alla partiklar som flyger omkring... Läbbigt, vilken tur att de inte syns.


Konsert 27 april

Nu är det inte långt kvar alls tills vår konsert i Filadelfiakyrkan den 27/4. Sonja Aldén kommer och så några till. Det skall bli urkul. Idag har vi repat så jag trodde att taket i Centrumkyrkan i Sumpan skulle lyfta. Tänk att alla vi kan sjunga så bra tillsammans. Är du också sugen på att sjunga i kör. Titta in på www.sjung.nu så hittar du min kör. Alla kan verkligen sjunga sådetså. Men om man inte vill alls då kan man inte, alltså handlar det om vilja och inget annat.

Kram på er

Ingela

Kärlek

____♥♥♥ _____♥♥♥_____
__♥ _____♥__♥ _____♥ ___
__♥ ______♥_______♥ ___
___♥ ____JUST___♥ ____
_____♥ _______♥ ______
_______♥ ___♥ ________
_________♥ __________
____♥♥♥______♥♥♥____
__♥_____♥_♥_____♥___
__♥______♥______♥___
___♥___SHARIN__♥____
_____♥_______♥______
_______♥___♥________
_________♥__________
____♥♥♥_____♥♥♥_____
__♥_____♥_♥_____♥___
__♥______♥______♥___
___♥____SUM____♥____
_____♥_______♥______
_______♥___♥________
_________♥__________
____♥♥♥_____♥♥♥_____
__♥_____♥_♥_____♥___
__♥______♥______♥___
___♥____LOVE___♥____
_____♥_______♥______
_______♥___♥________
_________♥__________

Kramar från mig till alla mina vänner. Ni vet förmodligen vilka ni är.....

Dubbelkalas den 12:e april

Nu krockar det må jag säga. En 50-åring och en 19-åring på samma dag. Måste köpa nåt fint till båda då de betyder en hel del. Tänker inte avslöja nåt här iallafall. Tur att man kan planera och ideer finns det alltid gott om.
Jag säger GRATTIS i förskott..

Kram Ingela

Dop: ett känsligt kapitell i mitt liv

Hurra!!  Vi är bjudna på dop. Min systerson och hans sambo skall döpa sin lilla dotter i slutet på maj. Hon skall heta Carina Emelie Christina. De bifogade en underbar bild på henne och hon är sååå söt. Och jag kunde inte hålla tårarna borta när jag såg Carinas namn. Min kära syster... Jag saknar dig såååååååå mycket, det gör så fruktansvärt ont utan dig i mitt liv. Varför fick du inte vara kvar??? Jag behöver dig i mitt liv. Djävla cancer.. Måste sluta nu innan tagnentbordet blir förstört av alla tårar som kommer. Skriver mer senare.....

ingela

LördagSolen skiner.... äntligen får jag plantera

Åhhh, idag var det en utedag. Hämtade in utemöblerna från källaren och rengjorde dessa. Robin var såååå duktig och hjälpte till. Placerade ut dessa så att man nu kan börja använda dom. När vi höll på med detta så kastade jag ett öga på grannens baksida och såg.... en råtta!!!!. Jag har hört att det finns råttor i vårt område och vi har fått råttgift att placera ut på uteplatserna men jag har aldrig sett någon. Väntade på att få se denna rådis på vårt altan men kom sedan på att han (eller hon) kryper nog under vårt golv och ut på andra sidan. Japp, jag hittade spår av utgångar som jag genast täppte igen men olika saker. Får se om det hjälper nu... De är ju smarta lirare.

Jag kunde äntligen göra i ordning min lilla rabatt utanför mitt köksfönster. Jag planterade en blomma som heter Gladiolus som föresten var min mammas älsklingsblomma. Och så lite andra blommor som jag får skriva om senare. Skall även försöka bifoga lite bilder på mina "bäbisar" blommorna altså.......

Här kommer dom. 1 vecka senare

Dessa har jag planterat

                    

Och så här ser min lilla trädgård ut i dag 20080408

image16

All for now

Ingela

Söndag - Svärmor kommer på besök

Åker iväg till jobbet en stund för att Robin och hans kompis skall få träna på gymmet en stund. Har lovat dom en timma. Danne skulle ocksåå följt med men är hemma och sover. Måste sedan komma ihåg att lösa ut våra SJUNG NU biljetter för Farmor kommer på besök i dag och vill ha dessa med sig hem. Det ser för dj....gt ut hemma. Grus inomhus, i hela hallen och det tar aldrig slut. Kan de inte komma och sopa bort att grus snart....


Nu kom jag in igen (på bloggen....

Varför tog det så lång tid att fixa till detta med plattformsbytet? Säkert är det fler än jag som undrar. Men det är väl en massa 1 och 0 som skall komma på rätt ställe och man vill ju att allt skall se bra ut eller hur?? Idag har jag varit ledig och njutit av solen som sken. På min baksida mätte det upp 37 grader som varmast (i solen) helt underbart om jag får säga min mening. Välkommen våren.


RSS 2.0