Bloggstrul igen

Vår dator har kraschat igen. Typiskt,. tar nog ett tag att få igång den igen. Och alla bilder,,,,, måste lära mig att spara ner dom på skivor hädanefter.... Och jag börjar skolan idag. Skall på infomöte i kväll. Spännande. Denna termin är det programhantering , affärsjuridik samt företagsekonomi A som gäller. Tufft, ingen fritid men det ska gå.

Vi hörs snart igen.

Ingela

Min vän...

Min vän är såå speciell så att det inte finns nån annan som kan ta hennes plats som vän. Vi har delat såååå mycket under alla dessa år som gått. Jag tror nog att det är ca 12 år sedan jag lärde känna henne. Då var vi småbarnsföräldrar bägge två och hade mycket runt omkring barnen att prata om. Vi har alltid haft något gemensamt att dela. Vi har varit med om sååå mycket så det inte är sant. Listan blir för lång om jag skall nämna allt; (en del är ganska privat)Ibland har vi varit nära och pratat mycket, emellanåt har vi inte orkat prata alls med varandra men ändå funnits där på nåt sätt. Vi har kunnat läsa av varandra på ett unikt sätt. Vi har semestrat ihop och vi har lika roligt varje gång. Vi hittar på en massa roliga saker, kryssningar och restaurant besök och annat kul. Det kan vara att vi åker till ditt land eller mitt. Och så gillar vi ju böcker båda två. Du är en stor tillgång i mitt liv. Utan dig vore inte mitt liv lika lätt att leva som det är nu. Jag vet att jag sagt det förrut men jag säger det igen. Du är världens bästa kompis Nina och jag önskar dig det bästa av allt.

kramar från Ingela

Min älskliing.....

Först var du inte hemma alls och vi undrade var du var. Sen kom du hem och då bestämde vi att vi alla skulle äta ute.
Jag har en överraskning sa du då. Jag undrade såklart vad det var....

Du beställde maten och jag fickJajaj mänsan. Sambon slog på stort och bjöd på Oxfilé Provencale. Urgott.... Robin åt också gott, grillbiff med bea och pommes.  Grabbarna i min familj älskar KÖTT.....

När vi väl kom hem somnade alla utom jag och Danne. Det var väl en underbar fredag eller???. Såklart att kroppsarbetarna skulle somna av all god mat som de ätit.

Ha en god natt ialla fall..


Varför orkar jag inte .....

Hemma idag. Har världens sprängigaste huvudvärk medans solen skiner på utsidan av mitt fönster. Har sovit typ nästan tills nu och visst känns det lite bättre men är sååå steeel i hela kroppen.

Var på landet och eldade i helgen. Det behövdes för att få ordning på tomten. Om det nu blir nån ordning nån gång. Tycker att det mesta tar sån tid och det är inget vi har..Jag vill renovera på insidan och samtidigt fixa till tomten så att den blir OK plus att jag vill ha en vedbastu så snart som möjligt..

Hemma vill jag också renovera. Nytt golv i vardagsrummet är ett måste. Lampor till fönstren i vardagsrummet också.  Nya lampor i hallen. Kakel och klinker lite här och var. Gärna ny kyl och frys också. Och en fungerande diskmaskin. Torktumlaren vore också bra om den fungerade som den ska. Känns lite trist med blöta kläder överallt.

Vem stal tiden??? Ordet prioritera, vad betyder det egentligen?? Haha. Jag får ta en dag i taget tror jag och försöka ta det lite lugnare.... Men jag vill!!!

RSS 2.0