Oj vad dagarna går!

Det går fort när man har kul. Det känns bra att ha ett flow men lederna i kroppen är fortfarande stela som attan suck. Maten är ok och rolig att laga till. Många tycker att det ser så fräscht ut på våra tallrikar. Men det är troligen alla färger från grönsakerna. I tisdags vart det lax och avokado  med cous-cous och grönsaker. Provsmakade nya pastarätten med kassler till middag till min shake. Den va okej. Syrran kom på kvällen och fikade och då slank det ned en tunn bit mjuk pepparkaka. Och ja, jag njöt för fulla muggar.

Onsdagen kom och mycket jobb. Shaken slank ned till frukost. Än har jag inte testat de nya smakerna blåbär och citron men det kommer. Chilipasta med kassler och grönsaker stod på menyn. Hoppade över parmesanost då det nalkades tjejmiddag på kvällen 😄.

Middagen avnjöts i form av en liten spenat och fetaostpaj med massor av grönt till och ett glas vitt VIN. Wow vad gott det var. Vilken lyx. Lite marängtårta slank ner till kaffet också. Livet måste va kul 😄 men hur blir det med träningen då? Jo på torsdag dvs idag skall det tränas och bastas är det tänkt 👍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0